Hoppa till innehållet
Choose language

Årets Magasin Göteborg är här

Ett rykande färskt nummer av Magasin Göteborg distribuerades som bilaga till Dagens Industri den 13 maj. ” Hållbar tillväxt – för alla” är det bärande temat för årets magasin som bland annat lyfter smart citylogistik, avancerad vård på fyra hjul, kongresstaden Göteborg, fossilfria investeringar och bjuder även fiskrecept från årets kock Martin Moses. 

Årets magasin har temat Hållbar tillväxt – för alla. När Göteborg genomgår ett gigantiskt utvecklingssprång och vi mitt i det stora klivet möter en pandemi är det viktigare än någonsin att vi har FN:s Agenda 2030 för ögonen: att ingen får lämnas utanför utvecklingen. Därför genomsyras årets magasin av hållbar tillväxt med aktuella berättelser och storyn som visar upp det Göteborg som vi är så stolta över.

Magasin Göteborg produceras i samarbete med Näringslivsgruppen på Göteborg & Co och Business Region Göteborg. För nionde året i rad distribueras magasinet som en bilaga till Dagens Industri och läggs ut på en rad platser runt om i Göteborg.

Dessutom publiceras magasinet digitalt på www.magasingoteborg.se där alla tidigare nummer av Magasin Göteborg också finns att läsa.

Dela och kommentera gärna med #magasinGBG

Trevlig läsning!