Hoppa till innehållet

Sök

Vad söker du efter?

  • Hem
  • Nyheter
  • Mötesambassadörer som sätter Göteborg på kartan

Mötesambassadörer som sätter Göteborg på kartan

Tack vare engagerade ambassadörer inom forskning och akademi utvecklas Göteborg som kunskaps- och mötesstad, år efter år. Som ett led i att tacka dessa personer för sina insatser delar staden varje år ut ett diplom. Under måndagen hölls diplomceremonin för femte gången.

Tio fantastiska ambassadörer tog under måndagen emot diplom för sina insatser för mötesstaden Göteborg.
Från vänster: Yujing Liu, (Chalmers tekniska högskola), Inger Berndtsson, (Göteborgs universitet), Per Olof Hedekvist, (RISE), Ola Isaksson (Chalmers tekniska högskola), Jan Sunnegårdh (Sahlgrenska Universitetssjukhuset), Anneli Rhedin, (Kommunfullmäktiges ordförande, Göteborgs Stad), Mattias Block, (Sahlgrenska Universitetssjukhuset), Johanna Hansson Wennerblom (Sahlgrenska Universitetssjukhuset), Birgitta Raaholt (RISE), Attila Fazekas (Svensk Förening för Transpersoners Hälsa), Holger Wallbaum, (Chalmers tekniska högskola). Foto: Olle Mogenfelt

I syfte att uppmärksamma och tacka personer som varit extra betydelsefulla för Göteborg som mötesstad under året, bjöd Göteborg & Co nyligen in till en högtidlig ceremoni på Börsen. Tio diplommottagare samlades under måndagskvällen. Dessa fantastiska ambassadörer har, genom sin expertis och renommé, haft en avgörande roll i att Göteborg fått stå värd för möten. Ämnen som bland annat hållbart byggande, medicin, mobilitet och produktutveckling fanns representerade under kvällen.
Kommunfullmäktiges ordförande Anneli Rhedin delade ut diplomen och representanter för akademins ledningar närvarade också när ambassadörerna tackades för sina insatser för staden.

Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera