Hoppa till innehållet

Sök

Vad söker du efter?

Göteborg & Co:s nyhetsbrev

På denna sida hittar du alla olika nyhetsbrev som Göteborg & Co skickar ut under året: Möten, Marknad & Kommunikation, Göteborgs 400-årsjubileum, bloggen Snack om turism samt Näringslivsgruppen.

Vy över Göteborg och Skansen Kronan.

Månadens Göteborgsmaterial

Jobbar du inom besöksnäringen och vill hålla dig uppdaterad på vad som sker i destinationens officiella kanaler?

Vill du ta del av, och använda härliga bilder, stämningsfulla filmklipp eller målande texter i din marknadsföring?

I detta nyhetsbrev får du tips på nya artiklar på goteborg.com, uppdateringar från kampanjer och innehåll på destinationens sociala medier, nyheter i mediabanken och mycket annat. Använd själv materialet för att marknadsföra destinationen Göteborg.

Månadens Göteborgsmaterial skickas ut en gång i månaden så se till att prenumerera redan nu.
Prenumerera på Månadens Göteborgsmaterial.


Mötens nyhetsbrev

Nyhetsbrevet syftar till att dela information om arbetet på Göteborg & Co Möten och om vad som händer i mötesstaden Göteborg samt destinationen. Det kommer ut fyra gånger om året och det riktar sig till ambassadörer, samarbetspartners och aktörer inom näringslivet i Göteborg.

Prenumerera på Mötens nyhetsbrev.


Näringslivsgruppens nyhetsbrev

Näringslivsgruppen samarbetar med projekt inom breda område, såväl inom kunskap, näringsliv, evenemang och kultur. I nyhetsbrevet får du nyheter och uppdateringar om vilka projekt som planeras, hur det har fått med olika projekt och vilken bredd Näringslivsgruppens arbete har kring att skapa långsiktig kompetensförsörjning och inkludering för att bidra till en attraktiv, levande och hållbar storstadsregion.

Nyhetsbrevet skickas en gång i kvartalet till alla som är intresserade av att följa projekten som Näringslivsgruppen engagerar sig i.

Prenumerera på Näringslivsgruppens nyhetsbrev.


Nyhetsbrev från Göteborgs 400-årsjubileum

Nyhetsbrevet informerar om arbetet med Göteborgs 400-årsjubileum och vad som är aktuellt för tillfället. Vad händer nu och vad är planerna för genomförandet? Följ med på en resa full av evenemang, träffar och initiativ.

Detta nyhetsbrev är i allmänhet riktat till alla som på något sätt vill veta mer om jubileumsarbetet, och i synnerhet till involverade i exempelvis jubileumssatsningar samt jubileumsaktörer. Det skickas ut ungefär varannan månad.

Prenumerera på Göteborgs 400-årsjubileums nyhetsbrev.Prenumerera på Göteborg & Co:s nyhetsbrev

Vill du ha kontinuerliga uppdateringar från Göteborg & Co i din mailkorg?

Registrera